Vyhľadávanie
V ponuke je 95 nehnuteľností.
Útulný 3i byt s príjemnou atmosférou
Cena:
150 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Pezinok
Obec: Modra
Ulica: Komenského
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 79 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 816
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Modra ako malebné, moderné a dynamicky sa rozvíjajúce malokarpatské mestečko s vinohradníckou tradíciou je lákavou lokalitou na bývanie pre mnohých. Poskytuje pokojné bývanie, úplnú občiansku vybavenosť a zároveň je na skok od hlavného mesta. Ideálna kombinácia. A práve tu, takmer v centre, v kľudnej a zabývanej obľúbenej štvrti ponúkam 3i byt, ktorý v aktuálnej ponuke miestnych nehnuteľností vyčnieva.

Byt sa nachádza na Komenského ulici v zateplenom bytovom dome s výťahom na 7. poschodí.

Už pri vstupe do interiéru vás zaujme príjemná atmosféra, v ktorej sa budete ihneď cítiť ako doma. Pri prehliadke samotnej poteší vkusné zariadenie či bytové doplnky.

Byt je ideálne dispozične riešený s celkovou plochou 79 m2 (bez plochy loggie). Cez priestrannú na mieru zariadenú chodbu s dostatkom úložného priestoru vchádzame do kuchyne s jedálenskou časťou, obývacej izby, detskej izby, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Pri obývacej izbe je spálňa, kde sa nachádza aj loggia z ktorej výhľad na zeleň dotvára pozitívnu emóciu tohoto priestoru. Jej orientácia zaručuje dostatok slnka a prispieva k príjemne stráveným okamihom v tomto bývaní. V lete je určite benefitom klíma, ktorá sa v byte nachádza.

K dispozícii je aj pivnica s rozlohou 2 m2.

V okolí bytového domu je bezproblémové parkovanie.

Lokalita ako jedna z hlavných kritérií pri výbere bývania je skutočne výborná .... kompletná občianska vybavenosť v bezprostrednom okolí .... školy, škôlky, obchody, kaviarne, pošta ..... A keď k týmto výhodám máte aj dostatok zelene, športového vyžitia či relaxu, k pohodovému bývaniu vám už nič nechýba.

V prípade záujmu, ma prosím kontaktujte na 0950 893 977, s radosťou vám túto nehnuteľnosť predstavím osobne.



Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.