Vyhľadávanie
V ponuke je 95 nehnuteľností.
RD po kompletnej rekonštrukcii v obci Tureň
Cena:
600,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Tureň
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 80 m2
Plocha pozemku: 0 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 815
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Každý má svoju predstavu o vysnívanom bývaní, pre niekoho je to lokalita uprostred centra mesta a pre niekoho okrajová štvrť či menšia obec. Mnohí hľadajú oddych, šport, relax, kompletnú občiansku vybavenosť…súlad medzi súčasnou uponáhľanou dobou a prírodou.

V prípade, že hľadáte bývanie v lokalite blízko Bratislavy, ste na správnom mieste. Ponúkam samostatne stojaci rodinný dom v obci Tureň, ktorý určite zaujme. Je to len 10 minút jazdy autom do Senca a 30 minút do hlavného mesta.

Nachádza sa v zástavbe RD. Má praktické dispozičné riešenie s rozlohou 80 m2. Pozostáva zo zasklenej vstupnej svetlej verandy, chodby, samostatnej priestrannej kuchyne, obývacej izby, príjemnej spálne, kúpeľne s vaňou a toalety.

Pred vstupom je terasa, ktorá vytvára priestor pre relax.

RD je po kompletnej rekonštrukcii, prenajíma sa zariadený, má plne vybavenú kuchyňu (varná doska, rúra, umývačka riadu), kvalitnú manželskú posteľ, sedaciu súpravu ... dostatok úložného priestoru poskytujú vstavané skrine na mieru. V horúcich letných dňoch sú určite prínosom žalúzie.

O auto máte postarané, pred domom sa nachádzajú dva parkovacie státia.

Možnosť ubytovania drobného domáceho miláčika po dohode.

Obec poskytuje základnú občiansku vybavenosť, pošta, kostol, obecný úrad, škola, škôlka v tesnej blízkosti sa nachádzajú potraviny a zástavka MHD.

Cena prenájmu je 600 eur + energie /3 osoby/, TV a internet 200 eur.
Provízia pre RK 400 eur.

V prípade, že vás nehnuteľnosť zaujala, nech sa páči kontaktujte ma 0950 893 977, rada vám dám viac detailnejších informácií.



Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.