Vyhľadávanie
V ponuke je 91 nehnuteľností.
Záhrada v srdci čarovnej prírody
Cena:
33 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Komárno
Obec: Číčov
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 2068 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 762
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Existuje veľa miest, ktoré sú krásne a sú ako stvorené pre rekreáciu. A práve nehnuteľnosť v takomto prostredí mám v ponuke. Miesto, kde vám dušu zaplaví pocit ničím nerušeného pokoja, miesto, kde budete mať malý súkromný raj na Zemi. Nachádza sa pri Číčove v bezprostrednej blízkosti chránenej prírodnej oblasti Žitného ostrova, ktorá je skutočným umeleckým dielom prírody.

Čičovské mŕtve rameno LION je klenot, ktorý oslovuje svojou surovou krásou a pokojným majestátom. Rezervácia nie je len útočiskom pre zver, ale aj miestom, kde sa človek môže vrátiť k prírode, načerpať energiu a obdivovať neopakovateľnú krásu divočiny. Prechádzka rezerváciou je ako cesta do iného sveta, kde čas plynie pomalšie a príroda hovorí svojim vlastných tichým jazykom.

Pozemok, ktorý ponúkam s výmerou 2068 m2 sa nachádza v intraviláne obce Číčov v záhradkárskej oblasti. Má potenciál, je tu možné postaviť podľa vlastných predstáv malú rekreačnú chatku. V lokalite sa nachádza rozvod elektrickej energie, voda môže byť riešená studňou, ktorá vzhľadom na lokalitu nie je problém.

Okolie ponúka mnohé možností na turistiku, pozorovanie prírody, cyklotrasu či kúpanie v termálnom kúpalisku.....

V prípade, že vás ponuka zaujala, rada vám poskytnem viac informácií. 0950 893 977.




Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.