Vyhľadávanie
V ponuke je 93 nehnuteľností.
Kúpte si kúsok raja
Cena:
49 000,00 €
Krajina: Tanzánia
Kategória: Byty
Druh: Apartmán
 
Podlahová plocha: 40 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 756
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Zanzibar je ostrov plný exotického krásna a kúzla, s jemnými bielymi plážami omývanými tyrkysovými vlnami Indického oceánu a dych berúcimi scenériami nedotknutej prírody. Jeho atmosféra je prepojená so slnečnými lúčmi, ktoré sa lenivo odrážajú od bielych pieskov a rozpálených paliem. Vzduch je preniknutý vôňou korenín a sladkých tropických ovocí .... je to naturálny ostrov, ktorý vám svojou prirodzenosťou opantá všetky zmysli.

A práve tu vám ponúkam malebnú nehnuteľnosť na predaj, ktorá je ako zhmotnený sen. Svojou malou, no pôsobivou rozlohou 40 m2 si udržuje svoju intímnu atmosféru, zatiaľ čo okolie dopĺňa jej nádheru. Jej dizajn a architektúra sa doslova zlievajú s okolitým prostredím, tvoriac harmóniu medzi človekom a prírodou.
Nehnuteľnosť je súčasťou uzavretého súkromného areálu vzdialeného od pláže do 5 minút chôdze. Nachádza sa v zástavbe prepojených apartmánov v tvare U s výborným umiestnením. Táto etapa areálu je aktuálne vo výstavbe, po kompletnom dokončení bude súčasťou aj reštaurácia pre hostí, bazén či altánok na rôzne spoločenské aktivity.
V lokalite sa nachádzajú viaceré rezorty.

Benefitom pre budúceho majiteľa je aj investičný zámer s možnosťou prenájmu.

Dnes je možné kúpiť nehnuteľnosť za výbornú cenu 49 000 eur. O 3 – 4 roky, keď všetko bude dokončené a exteriér s výsadbou rozkvitnutý sa predpokladá aj hodnota vyššia, čo vám zaručí aj hodnotový rast.

Pri tejto špecifickej nehnuteľnosti budete mať veľa otázok. V prípade záujmu kontaktujte ma 0950 893 977 a rada vám poskytnem kompletné informácie.


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.