Vyhľadávanie
V ponuke je 123 nehnuteľností.
5i rodinný dom s krásnou záhradou, ktorý určite zaujme.
Cena:
448 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Hrubá Borša
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 140 m2
Plocha pozemku: 861 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 754
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ak hľadáte rodinný dom s upravenou záhradou v tichej lokalite, s výbornou dispozíciou, blízko Bratislavy, ste na správnom mieste.
Nachádza sa v Hrubej Borši v uzavretom areáli GREEN RESIDENCE. Je ako stvorený pre tých, ktorí si chcú užívať výhody mesta a zároveň hľadajú pokoj a relax v blízkosti prírody.

Je len na vás, vašich potrebách, predstavách a prioritách, pre aké bývanie sa rozhodnete ...široké spektrum výhod, ktoré táto nehnuteľnosť prináša, každý pri zabývaní ocení.

Dom je ideálne dispozične riešený s úžitkovou plochou 140 m2 a terasou 24 m2 na veľkom pozemku s rozlohou 861 m2.

Cez útulne zariadenú chodbu vchádzame do obývacej izby voľne prepojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou. Kuchyňa je zariadená linkou vyhotovenou na mieru, osadená kvalitnými vstavanými spotrebičmi je ladená v elegantnej maslovej farbe a vyrobená z prvotriednych materiálov. Benefitom je praktická samostatná komora.
Obývacia izba určite zaujme výmerou a výbornou atmosférou. V zime vám príjemný pocit domova môže dodávať aj praskajúci oheň v krbe. Veľkoformátové okná prepájajú obývaciu izbu s terasou, ktorá plynule spája interiér s exteriérom. Výhľad do upravenej záhrady s lákavým posedením dotvára pozitívnu emóciu tohoto moderného priestoru. Jeho orientácia zaručuje dostatok slnka a prispieva k príjemne stráveným okamihom v tomto bývaní.

Nočná časť má 4 samostatné izby s možnosťou rôzneho využitia (detské izby, home office priestor, domáce fit...) Nachádza sa tu kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, technická miestnosť. Pri vstupnej chodbe do domu je samostatná toaleta.

Je dôležité vedieť, že majiteľ si túto nehnuteľnosť zariaďoval pre seba. Všetko je do detailu premyslené.

Parkovanie je pohodlné na pozemku vedľa rodinného domu.

Pozemok s rozlohou 861m2 umožnil zrealizovať majiteľovi malý kúsok raja .... malebnú okrasnú záhradu s parkovou výsadbou rôznych druhov drevín a kvetín, ale aj úžitkovú záhradu pre potešenie. Benefitom je vlastná studňa, na ktorú je napojená automatická závlaha.


Lokalita ako jedna z najdôležitejších kritérií pre bývanie je výborná. Malebnú obec Hrubú Boršu a celý vybudovaný rezort nielen fanúšikom golfu určite nemusím predstavovať.


V prípade, že vás ponuka zaujala, kontaktujte ma 0950 893 977, rada vám ju detailnejšie predstavím.



Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.