Vyhľadávanie
V ponuke je 133 nehnuteľností.
PREDANÉ 2i byt, kde nájde nový majiteľ pokojný domov
Cena:
176 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Devínska Nová Ves
Ulica: Opletalova
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 68 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 714
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Obyvatelia nehnuteľností rezidenčného projektu Devínsky Dvor (komplex postavený v roku 2012) majú výborné bývanie. Našli tu oddych, šport, relax, kompletnú občiansku vybavenosť…súlad medzi modernou uponáhľanou dobou a prírodou. Pokojná atmosféra tejto lokality je dobrou odmenou po pracovnom týždni pre každého.

A práve tu ponúkam na predaj 2i byt s kľudnou atmosférou, v ktorom sa budete ihneď cítiť ako doma. Je moderne a komplet zariadený, všetko v príjemných nadčasových farbách.

Táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre tých, ktorí si chcú užívať výhody mesta a zároveň pokoj a relax vo vyhľadávanej mestskej časti Bratislava Devínska Nová Ves.

Nachádza sa na ulici Opletalova, na 3. poschodí v 4 poschodovom bytovom dome s výťahom.

Byt má funkčnú dispozíciu s rozlohou 64 m2, prislúcha k nemu balkón 4m2, praktická komora pri byte na poschodí 1,8 m2 a pivnica v suteréne 1,3 m2. Je orientovaný na západ.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby s odkladacím priestorom na mieru, obývacej izby prepojenou s jedálenskou časťou a kuchynskou linkou, spálne, kúpeľne s vaňou a toaletou. Z obývacej izby je výstup na balkón. Na oknách sú elektricky ovládané žalúzie a samozrejmosťou je aj klimatizácia.

Jedná sa o byt kde sa nemusí nič dorábať, prerábať je do detailu premyslený .... stačí sa len nasťahovať.

Lokalita ako jedna z hlavných kritérií výberu pre bývanie je charakteristická dobrou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí. Nájdete tu skutočne všetko, neďaleko známej rozrastajúcej sa časti BORY MALL .... bezproblémové spojenie do centra mesta MHD výborná dostupnosť na D1, D2. A keď k týmto výhodám máte aj dostatok zelene, športového vyžitia či relaxu, k pohodovému bývaniu vám už nič nechýba.

Vzhľadom na blízku lokalizáciu závodu Volkswagen je nehnuteľnosť zaujímavá aj pre klienta so zámerom investičnej príležitosti na prenájom.

Cena bytu je 176 000 eur.

V prípade, že Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať, rada sa s vami stretnem a poskytnem detailnejšie informácie. ✆ 0950 893 977



Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.