Vyhľadávanie
V ponuke je 133 nehnuteľností.
PREDANÉ 1i byt s terasou a výhľadom do parku
Cena:
165 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 48 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 644
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Bývanie v dotyku s prírodou, moderný štýl, výborná dispozícia s terasou, vyhľadávaná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou ... ak sú toto parametre, ktoré by Váš nový domov mal spĺňať, potom práve táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás.

Ponúkam na predaj priestranný 1-izbový byt na Dudovej/Starohajskej ulici v projekte Nový háj, ktorý bol ocenený za architektúru v roku 2015. Rezidenti, ktorí v projekte bývajú svoje nehnuteľnosti nepredávajú.

Je vhodný ako investícia, na začiatok samostatného bývania pre mladých, ale aj na pokojné bývanie pre seniorov.

Byt má praktické dispozičné riešenie s rozlohou 38 m2 interiéru a terasou 10,43 m2. Je s kľudnou atmosférou, nakoľko je orientovaný do zeleného vnútrobloku čo je jeho veľkým benefitom a prispieva ku kvalite tohoto bývania. Emóciu z príjemného posedenia pri večeri či rannej káve umocňuje zeleň, ktorá vo vás vyvolá dojem, že sa nachádzate niekde v prírode na vidieku a nie v srdci rušného mesta.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby s odkladacím priestorom a samostatným šatníkom, obývacej izby s kuchyňou a kúpeľne s vaňou a toaletou.

K bytu prináleží pivnica s rozlohou 2,72 m2.

Lokalita je charakteristická výbornou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí. Nájdete tu skutočne všetko, školy, škôlky, potraviny, reštaurácie, kaviarne, MHD. Bezproblémové spojenie do centra mesta. A keď k týmto výhodám máte aj dostatok zelene, športového vyžitia či relaxu, blízkosť hrádze... k pohodovému bývaniu vám už nič nechýba … výborné mestské bývanie.

Je to nehnuteľnosť, ktorá určite osloví...

V prípade, že Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať, rada sa s vami stretnem a poskytnem detailnejšie informácie. ✆ 0950 893 977




Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.