Vyhľadávanie
V ponuke je 133 nehnuteľností.
Priestranný dom s krásnou zahradou priamo v Senci
Cena:
450 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Senec
Ulica: Pezinská
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 314 m2
Plocha pozemku: 1219 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 638
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Senec ako malebné, moderné a dynamicky sa rozvíjajúce turistické mesto je lákavou lokalitou pre mnohých. Poskytuje pokojné bývanie v blízkosti prírody s kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň je len pár minút jazdy od hlavného mesta. Ideálna kombinácia. A práve tu, takmer v centre, ponúkam samostatne stojaci rodinný dom s veľkou záhradou.

Hlavnými benefitmi nehnuteľnosti je priestranný interiér, slnečný pozemok s výbornou orientáciou a nádherne zrealizovaná záhrada.

Dom má dve poschodia s praktickým dispozičným riešením s rozlohou 314 m2 (1NP 137m2, 2NP 132m2, 1PP 45m2), terasou 15m2 a balkónom 8m2.

Už pri vstupe do interiéru vás zaujme príjemná atmosféra, v ktorej sa budete ihneď cítiť ako doma. Srdcom domu je vzdušná a svetlá obývacia izba, ktorá je prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Krb dotvára pocit pohody. Okná doslova spájajú interiér s exteriérom a výhľady z ktoréhokoľvek okna umocňujú emóciu celého priestoru.

Na prestrešenú terasu sa dostanete z obývacej miestnosti. Vybavená je pohodlným exteriérovým nábytkom. Je to miesto ideálne na relax, miesto, ktoré prispieva k príjemne stráveným okamihom v tomto bývaní.

Na prízemí sa nachádzajú ešte dve veľké izby, samostatná kúpeľňa s vaňou a toaleta.

Na poschodí je podobná dispozícia. Dom má potenciál aj pre dvojgeneračné bývanie, či v dnešnej dobe vyhľadávaný priestor pre prácu z domu.

Pozemok s rozlohou 1 219 m2 umožnil zrealizovať majiteľovi malebnú okrasnú záhradu s parkovou výsadbou rôznych druhov drevín a kvetín, ale aj úžitkovú záhradu pre potešenie. Dominantou je jazierko s objemom 20 m3 okolo ktorého je upravená výsadba. Benefitom je vlastná studňa, na ktorú je napojená automatická závlaha.

Parkovanie je pohodlné na ulici pred domom so spevnenou plochou pre 5 áut. V záhrade je k dispozícii aj jedno parkovacie státie pod prístreškom.

V prípade, že vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma 0950 893 977, rada vám dám detailnejšie informácie.



Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.