Vyhľadávanie
V ponuke je 133 nehnuteľností.
3i byt v blízkosti Nív, ktorý svojou inakosťou vyčnieva
Cena:
355 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Karadžičova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 70 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 626
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Lokalita je jedna z najdôležitejších kritérií pri výbere nehnuteľnosti na bývanie, pokiaľ sa vám páči bývanie v srdci Bratislavy, tak pri ponuke, ktorú vám idem s radosťou predstaviť je skutočne výnimočná.

Atraktívny 3i byt sa nachádza v centre mesta na Karadžičovej ulici. Je na 4. poschodí tehlového bytového domu s výťahom a má výborné dispozičné riešenie s rozlohou 70 m2 interiéru.

Byt pozostáva z dvoch oddelených spální, obývacej izby s moderne prepojenou kuchyňou a jedálenskou časťou, kúpeľne s toaletou. Všetko v nadčasovom dizajne a harmónii farieb.

Už pri vstupe do bytu budete mať emóciu, ktorá Vám napovie, že práve táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás, nehnuteľnosť, kde sa budete cítiť výborne.... príjemná atmosféra, nové zariadenie, automatická klíma, pekné výhľady z okna na panorámu Nív, výhodná svetová orientácia na východ a juh, vyrastená zeleň v okolí ....

V suteréne bytového domu sa nachádza murovaná pivnica.

Ako jeden z mála bytov v tejto lokalite je veľkým benefitom možnosť parkovania vo dvore.

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, všetko je na dosah, Medická záhrada, Obchodné centrum OC CENTRAL, Nivy, či historické centrum mesta. MHD a dopravné napojenie je tiež výborné.

V prípade, že vás ponuka zaujala, kontaktujte ma 0950 893 977, rada vám poskytnem detailnejšie informácie.


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.