Vyhľadávanie
V ponuke je 133 nehnuteľností.
PREDANÉ Bungalov s charizmou, kde nájdete pokojný domov
Cena:
344 990,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Senec
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 128 m2
Plocha pozemku: 609 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 609
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj 4i bungalov, ideálny pre tých, ktorí chcú využívať výhody blízkosti mesta a zároveň mať domov v tichej časti zástavby rodinných domov v príjemnej obci Reca.

Je len na vás, vašich potrebách, predstavách a prioritách, pre aké bývanie sa rozhodnete ...široké spektrum výhod, ktoré táto nehnuteľnosť prináša, každý pri zabývaní ocení.

Dom je prakticky dispozične riešený, jeho úžitková plocha je 128 m2. Do užívania bol daný v roku 2017. Už pri vstupe do interiéru vás zaujme príjemná atmosféra, v ktorej sa budete ihneď cítiť ako doma. Pri prehliadke samotnej potešia kvalitné stavebné prvky a materiály, vkusné zariadenie domu či bytové doplnky.

Cez útulne zariadenú chodbu vchádzame do obývacej izby voľne prepojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou. Kuchyňa je zariadená linkou vyhotovenou na mieru, osadená kvalitnými vstavanými spotrebičmi je ladená v elegantnej maslovej farbe a vyrobená z prvotriednych materiálov. Benefitom je určite samostatná komora. Veľkoformátové okná prepájajú obývaciu izbu so zastrešenou terasou (18 m2), ktorá plynule spája interiér s exteriérom. Výhľad do upravenej záhrady s lákavým posedením dotvára pozitívnu emóciu tohoto moderného priestoru. Jeho orientácia zaručuje dostatok slnka a prispieva k príjemne stráveným okamihom v tomto bývaní.

Nočná časť má tri pekné samostatné izby. Nachádza sa tu kúpeľňa s vaňou a toaletou, samostatná toaleta, práčovňa s technickou miestnosťou kde je aj praktický sprchovací kút.

Je dôležité vedieť, že majiteľ si túto nehnuteľnosť zariaďoval pre seba. Všetko je do detailu premyslené.

Plocha pozemku je 609 m2. Starostlivo upravená záhrada je oázou pokoja a relaxu k čomu prispieva aj malebný bazén. Benefitom je vlastná studňa, ktorú nový majiteľ isto ocení pri starostlivosti o svoj kúsok raja.

V prípade, že vás ponuka zaujala, prosím kontaktujte ma na t.č. 0950 893 977, rada vám zodpoviem doplňujúce otázky, pošlem 3D vizualizáciu, aby ste sa po dome mohli poprechádzať alebo vám dom predstavím na osobnej obhliadke.


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.