Vyhľadávanie
V ponuke je 124 nehnuteľností.
PRENAJATÉ 3i byt vo vyhľadávanom objekte RETRO
Cena:
750,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Nevädzová
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 76 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 537
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Hľadáte bývanie vo vyhľadávanom objekte RETRO v obľúbenej časti Ružinova na Nevädzovej ulici? Ste na správnom mieste.

Práve tu ponúkam na prenájom príjemný, nadštandardne a útulne zariadený, priestranný 3-izbový byt (polyfunkčný bytový dom Retro v bratislavskej mestskej časti Ružinov, Nevädzova ulica vchod E).

Byt pozostáva z obývacej izby prepojenej s jedálňou a kuchyňou, spálne, detskej izby, kúpeľne a samostatného WC. Plocha bytu je 76 m2, má 3m2 loggiu a nachádza sa na 4. poschodí s výťahom. Je orientovaný do vnútorného átria bytového domu.

Na prenájom je kompletne zariadený (TV, el.sporák, sklokeramická varná doska, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, pračka -všetko vstavané spotrebiče v kuchyni + videovrátnik), skrine, postele, kožená sedačka. K bytu patrí pivničná kobka v suteréne domu.

Výhodou bytu je okamžité bývanie bez nutnosti ďalších investícii vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí. Prvé podlažia domu sú obchodné centrum -potraviny, drogéria, reštaurácie, parkovací dom, kaviarne, banky a služby rôzneho zamerania. Lokalita je zároveň mimo rušných ciest, ale ideálne dostupná za pár minút z diaľnice, resp. mestského obchvatu, možnosť parkovania je v tesnom okolí bytového domu alebo v suteréne, v tesnej blízkosti je MHD…výborné mestské bývanie.


Cena prenájmu je 750 € + 165 € energie.
Provízia pre RK 400 €.
Byt je k dispozícii od 20.5.2023

Pokiaľ vás nehnuteľnosť zaujala a chcete si vyskúšať bývania v tomto byte, kontaktujte ma 0950893 977. Rada Vám nehnuteľnosť predstavím.




Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.