Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PREDANÉ Priestranný 2i byt pre pokojné bývanie v Stupave
Cena:
179 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Stupava
Ulica: Okružná
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 70 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 427
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Obyvatelia nehnuteľností rezidenčného projektu Zipava v Stupave (komplex postavený v roku 2011) majú vysnívané bývanie. Našli tu oddych, šport, relax, kompletnú občiansku vybavenosť…súlad medzi modernou uponáhľanou dobou a prírodou. Pokojná atmosféra tejto lokality je dobrou odmenou po pracovnom týždni pre každého, kto dochádza hlavne do Bratislavy vzdialenej len 19 km.

A práve tu Vám ponúkam 2i byt, kde nový majiteľ určite nájde dostatok súkromia a pokojné bývanie.

Byt je priestranný a má výbornú dispozíciu. Nachádza sa na 2. poschodí z 5. Podlahová plocha je 63,7 m2 + balkón 3,6 m2 + murovaná pivnica 2,3 m2, ktorá sa nachádza na poschodí vedľa výťahu.

Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s moderne prepojenou jedálenskou časťou a obývacou izbou, príjemnej spálne, samostatného šatníka (možnosť využitia aj priestoru na home office) toalety a kúpeľne. Všetko v príjemných farbách.

Okná a výhľady na okolitú prírodu dodávajú celému interiéru veľa pozitívnej energie.

K dispozícii je vnútorné parkovacie státie v cene 13 000 eur.

Stupava je mesto so všetkých strán ovenčené lesmi, priamo v centre sa nachádza aj krásny park... pre športovcov je výhodou výborná dostupnosť cyklotrás, či možnosť výletov do okolitej prírody.... V meste je dobrá občianska vybavenosť: potraviny, pošta, lekár, škola, škôlka, detské ihriská, reštaurácie, kaviarne….... skutočne veľa možností na výber…ideálne miesto pre život.

V prípade, že Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať, rada sa s vami stretnem a poskytnem detailnejšie informácie. ✆ 0950 893 977

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.