Vyhľadávanie
V ponuke je 129 nehnuteľností.
PRENAJATÉ Moderný 2i byt v novostavbe Zlaté krídlo v Rači
Cena:
580,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Rača
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 55 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 357
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na prenájom byt s výbornou atmosférou, v ktorom sa budete ihneď cítiť ako doma. Je príjemný, moderne a zároveň útulne zariadený. Nachádza sa v novostavbe Zlaté krídlo v obľúbenej bratislavskej mestskej časti Rača.

Byt má výmeru 55 m2 s praktickým a zaujímavým dispozičným riešením. Nachádza sa na 5. podlaží zo 6 podlaží s výťahom. Je orientovaný na východ, vďaka čomu dopoludnia slnečné lúče presvetľujú priestor celého bytu a dodávajú mu energiu. Na všetkých oknách sú exteriérové žalúzie s diaľkovým ovládaním.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby s odkladacím priestorom, ktorá nadväzuje na centrálnu časť obývačky a kuchyne. Z obývacej izby je výstup na loggiu, ktorá je dostupná aj zo spálne. Je ako stvorená na príjemné posedenie pri káve s pekným výhľadom.

Spálňa tiež prekvapí príjemnou atmosférou a dostatkom úložných priestorov.

V kúpeľni sa nachádza vaňa a toaleta.

K dispozícii je aj vonkajšie parkovacie miesto pred bytovým domom.

Výhodou bytu je vyhľadávaná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti malokarpatskej prírody a malebných vinohradov, kvalitná dopravná napojenosť a okamžité bývanie bez nutnosti ďalších investícii…výborné mestské bývanie... len sa nasťahovať.


Cena prenájmu je 580 € + energie 120 € + vonkajšie parkovacie státie 50 €.
Provízia pre RK 300 €.

V prípade, že vás ponuka zaujala, zavolajte mi 0950 893 977, rada vám ho ukážem.


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.