Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PREDANÉ 2i byt v obľúbenej lokalite Starého mesta
Cena:
245 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Záhrebská
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 47 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 341
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Lokalita je jedna z najdôležitejších kritérií pri výbere nehnuteľnosti na bývanie, pokiaľ sa vám páči bývanie v Starom meste, tak pri ponuke, ktorú vám idem s radosťou predstaviť je skutočne výborná.

Ponúkam na predaj príjemný 2i byt na ulici Zahrebská. Nachádza sa na 4. poschodí štvorposchodového tehlového bytového domu bez výťahu. Je ideálnou voľbou pre mladý pár, ktorý hľadá pokojné bývanie v tejto obľúbenej mestskej časti.

Je len na vás, vašich potrebách, predstavách a prioritách, pre aké bývanie sa rozhodnete ... táto nehnuteľnosť má skutočne mnoho benefitov, spoznajte ju bližšie a posúďte sami.

Byt prešiel kompletnou kvalitnou rekonštrukciou vrátane elektriky, vody odpadu a plynu.

Nová dispozícia s úžitkovou plochou 47 m2 je vyriešená veľmi rozumne a prakticky. Nachádza sa tu obývacia izba prepojená s kuchyňou, priestranná izba, kúpeľňa a samostatná toaleta.

Kuchyňa je kompletne vybavená so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, vstavaná rúra s varnou doskou, umývačka riadu) a digestorom. Jedálenskou časťou je prepojená s obývacou izbou, kde sa nachádza pohodlná sedacia súprava.
Veľmi príjemným dojmom pôsobí aj spálňa, kde sa nachádza dostatok úložného priestoru a samostatný kútik na pracovný stolík.

Byt je slnečný, orientovaný na západ a východ. Výhľad je na Záhrebskú ulicu ale aj do pokojného vnútorného zeleného dvora.

V teplých letných dňoch je príjemný pobyt zabezpečený klimatizáciou.

V byte sa nachádza vlastný plynový kotol čo výrazne znižuje náklady na bývanie. (mesačné náklady cca 100 eur)

K bytu prislúcha aj pivnica o rozlohe 2m.

Do budúcna je otvorená možnosť odkúpenia podkrovia a vytvorenie väčšieho interiéru.


Pokiaľ vás nehnuteľnosť zaujala kontaktujte ma 0950 893 977. Rada Vám nehnuteľnosť predstavím.


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.