Vyhľadávanie
V ponuke je 129 nehnuteľností.
PREDANÉ Priestranný 1i byt so samostatnou spálňou vo výbornej lokalite
Cena:
180 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 39 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 340
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Lokalita je jedna z najdôležitejších kritérií pri výbere nehnuteľnosti na bývanie, pokiaľ sa vám páči bývanie na skok od Starého mesta, tak pri ponuke, ktorú vám idem s radosťou predstaviť je skutočne výborná.

Ponúkam na predaj príjemný 1,5i byt Pri starej prachárni. Nachádza sa na 1. poschodí päťposchodového bytového domu bez výťahu. Je ideálnou voľbou pre mladý pár, ktorý hľadá pokojné bývanie v tejto obľúbenej mestskej časti.

Je len na vás, vašich potrebách, predstavách a prioritách, pre aké bývanie sa rozhodnete ... táto nehnuteľnosť má skutočne mnoho benefitov, spoznajte ju bližšie a posúďte sami.

Byt prešiel kompletnou kvalitnou rekonštrukciou. Bytový dom má novú fasádu a aktuálne prebieha modernizácia spoločných priestorov.

Nová dispozícia s úžitkovou plochou 39 m2 je vyriešená veľmi rozumne a prakticky. Nachádza sa tu obývacia izba prepojená s kuchyňou, útulná spáleň, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Každá z miestností má okno.

Kuchyňa je kompletne vybavená so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, vstavaná rúra s varnou doskou, umývačka riadu) a digestorom. Jedálenskou časťou je prepojená s obývacou izbou.

Byt je orientovaný na juh. Zeleň v okolí vytvára príjemnú atmosféru.

K bytu prislúcha aj pivnica o rozlohe 2 m2.

Pokiaľ vás nehnuteľnosť zaujala kontaktujte ma 0950 893 977. Rada Vám nehnuteľnosť predstavím.



Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.