Vyhľadávanie
V ponuke je 133 nehnuteľností.
PREDANÉ 2i byt v tichej lokalite pri lesíku v Karlovej Vsi
Cena:
187 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Ulica: Púpavová
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 53 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 301
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Hľadáte investičnú príležitosť, štartovacie bývanie pre mladých, či pokojné bývanie pre seniorov? Ak áno, ste na správnom mieste.

Ponúkam na predaj 2i byt s kľudnou atmosférou, v ktorom sa budete ihneď cítiť ako doma. Je moderne a komplet zrekonštruovaný, všetko v príjemných nadčasových farbách.

Nachádza sa na Púpavovej ulici v Karlovej Vsi, na prízemí v 3.podlažnom bytovom dome bez výťahu, čo dotvára atmosféru komorného, individuálneho bývania.

Byt má funkčnú dispozíciu s rozlohou 47 m2, prislúcha k nemu aj loggia s rozlohou 6 m2. Je orientovaný na dve svetové strany sever a juh.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby s odkladacím priestorom, obývacej izby, kuchyne s novou kuchynskou linkou, spálne, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Z obývacej izby a kuchyne je výstup na loggiu. Predáva sa čiastočne zariadený.

Výhodou bytu je vyhľadávaná lokalita v tesnej blízkosti prírody a kompletná občianska vybavenosť - MHD, škola, škôlka, pošta ... okamžité bývanie bez nutnosti ďalších investícii … výborné mestské bývanie.

Cena bytu je 187 000 eur.

V prípade, že Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať, rada sa s vami stretnem a poskytnem detailnejšie informácie. ✆ 0950 893 977


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.