Vyhľadávanie
V ponuke je 132 nehnuteľností.
PREDANÉ Predaj 1i bytu s výbornou dispozíciou a rozlohou 2i bytu
Cena:
145 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Vyšehradská
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 39 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 278
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj byt s príjemnou atmosférou, v ktorom sa budete ihneď cítiť ako doma. Je prakticky, moderne a zároveň útulne zariadený. Nachádza sa na Vyšehradskej ulici v obľúbenej bratislavskej mestskej časti Petržalka.

Byt má výmeru 39 m2 s racionálnym a zaujímavým dispozičným riešením a k nemu prislúchajúca loggia má rozlohu 5,28 m2. Nachádza sa na 3. poschodí bytového domu s výťahom. Je orientovaný na juhozápad, vďaka čomu popoludní slnečné lúče presvetľujú priestor celého bytu a dodávajú mu energiu.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby s veľkým odkladacím priestorom v zrkadlových na mieru vstavaných skriniach, ktorá nadväzuje na centrálnu časť obývačky a kuchyne. Výhodou tohoto 1i bytu je samostatný spací kút, ktorý je opticky úplne oddelený od obývacej izby. Po celej šírke bytu je zasklená loggia.

V kúpeľni sa nachádza vaňa a toaleta.

Benefitom je bezproblémové parkovanie v bezprostrednom okolí.

Lokalita ako jedna z najdôležitejších kritérií výberu bývania je veľmi dobrá, v okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, kvalitná dopravná napojenosť na všetky smery a okamžité bývanie bez nutnosti ďalších investícii…výborné mestské bývanie.

Cena bytu je 145 000 eur.

V prípade, že vás ponuka zaujala, zavolajte mi 0950 893 977, rada vám ho ukážem.


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.