Vyhľadávanie
V ponuke je 132 nehnuteľností.
PRENAJATÉ Prijemný 2i byt v Dúbravke s veľkým balkónom
Cena:
480,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Dúbravka
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 61 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 252
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na prenájom 2i byt, ktorý sa nachádza sa v Dúbravke na Dúbravčickej ulici. Je ideálny pre dvojicu, ktorá hľadá bývanie v obľúbenej mestskej časti. Presvetlený byt, kvalita použitých materiálov a zariadenia, vzdušnosť charakterizujú túto nehnuteľnosť a bytu dávajú príjemný pocit súkromia a vlastného domova.

Byt sa nachádza v novostavbe z roku 2018. Pozostáva z modernej obývacej izby spojenej s jedálenskou časťou a kuchyňou, spálne, kúpeľne a samostatnej toalety ... celý byt riešený v nadčasových príjemných svetlých farbách. Je kompletne zariadený (sklo keramická varná doska, el. rúra na pečenie, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, práčka).

Plocha bytu je 61 m2, má veľký balkón s príjemným posedení.

Výhodou bytu je okamžité bývanie vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí. Vďaka MHD je dostupnosť do centra mesta veľmi dobrá. V pešej dostupnosti 5 minút sa nachádza zastávka MHD, OC Dubrawa (5 min. chôdza), OD Saratov (10 min. chôdza), OC Bory Mall (5 min. autom).

Cena prenájmu je 480 € + 120 € energie, internet.
Provízia pre RK 300 €.

V prípade, že vás ponuka zaujala, som k dispozícii 0950 893 977.


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.