Vyhľadávanie
V ponuke je 132 nehnuteľností.
PRENAJATÉ Atraktívny 3i byt v novostavbe CityPark Ružinova s parkovacím státím
Cena:
790,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Plynárenská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 80 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 225
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na prenájom 3i byt v Ružinove na Plynárenskej ulici. Byt je na 20. poschodí vo veži B a má výborné dispozičné riešenie o rozlohe 80 m2 interiéru vrátane loggie.

Byt pozostáva zo vstupnej haly so skriňami na mieru, obývacej izby prepojenej s jedálenskou časťou a komplet zariadenou kuchyňou so vstavanými spotrebičmi, spálne so samostatným šatníkom, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou a samostatnej toalety. Byt je svetlý, orientovaný na západnú stranu. Všetky izby sú klimatizované. Byt sa prenajíma nezariadený, v interiéri ostávajú len stôl a stoličky, prípadná dohoda.

Už pri vstupe do bytu budete mať emóciu, ktorá Vám napovie, že práve táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás, nehnuteľnosť, kde sa budete cítiť výborne.

K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáži.

Lokalita je jedna z najdôležitejších kritérií pri výbere nehnuteľnosti na bývanie. Projekt City Park Ružinov sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite - výborná občianska vybavenosť a dostupnosť kamkoľvek v meste. Poloha bytového domu taktiež zabezpečuje rýchlu dostupnosť na obchvat mesta. Byt je situovaný vo všetkej občianskej infraštruktúre ako MHD, potraviny, školy a reštaurácie. V blízkosti je rýchle napojenie na hrádzu pre cyklistov ako aj tri zástavky od nákupných centier. V pešej dostupnosti OC Central (cca 15min). Napojenie na obchvat (cca 2 min).

Cena prenájmu bytu vrátane vnútorného parkovacieho miesta je 790 € + energie 200 €.
Provízia pre RK 400 €.

Ak vás nehnuteľnosť zaujala a chcete si vyskúšať bývania v tomto lukratívnom byte vo výbornej lokalite s krásnymi výhľadmi v centre, prosím kontaktujte ma 0950 893 977.

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.