Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PRENAJATÉ 2i byt vo vyhľadávanej novostavbe BLUMENTÁL
Cena:
720,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Mýtna
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 64 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 223
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na prenájom krásny 2i byt s výborným dispozičným riešením o rozlohe 64 m2 (59 m2 interiér + 5 m2 loggia) v prémiovej novostavbe Blumentál.

Tento rezidenčný projekt má nadčasovú architektúru a je vyhotovený v nadštandardnom prevedení známym renomovaným developerom.

Byt sa nachádza na 3. poschodí. Je zariadený a pozostáva z predsiene, obývacej izby prepojenej s kuchynským kútom a jedálňou, kúpeľne, samostatného WC a izby so šatníkom.
Kuchyňa je vybavená elektrospotrebičmi: elektrická rúra, indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou a mikrovlnná rúra. Súčasťou vybavenia bytu je tiež práčka, vstavané skrine, stropné chladenie, video vrátnik, bezpečnostné dvere a televízia.

Byt je plne zariadený len sa nasťahovať.

Vzdušnosť, svetlosť, moderný nadčasový dizajn, to sú atribúty, ktoré charakterizujú túto nehnuteľnosť. Už pri vstupe do bytu budete mať emóciu, ktorá Vám napovie, že práve táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás, nehnuteľnosť, kde sa budete cítiť výborne.

Lokalita je jedna z najdôležitejších kritérií pri výbere nehnuteľnosti na bývanie, pri tejto ponuke je skutočne výborná. Byt sa nachádza na Mýtnej ulici v pešej dostupnosti centra mesta, prednosťou je okrem kompletnej občianskej vybavenosti aj dostupnosť akejkoľvek formy dopravy pri dochádzaní za prácou, s priamym napojením na všetky dopravné ťahy mesta. Súčasťou rezidencie je aj nákupnú pasáž, kde sa nachádzajú - Billa, DM drogéria, pekáreň, reštaurácie, kvetinárstvo a zelený dvor s detským ihriskom sa nachádza priamo vo vnútri areálu rezidencie.

Cena prenájmu je 720 € + energie, internet a TV 170 €. K bytu prislúcha jedno parkovacie miesto v garáži za 150 EUR/mesiac a tiež pivnica v podzemnej časti domu za 30 EUR/mesiac.

Provízia pre RK 400 €.

Pokiaľ vás nehnuteľnosť zaujala a chcete si vyskúšať bývania v tomto byte, kontaktujte ma 0950893 977. Rada Vám nehnuteľnosť predstavím.


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.