Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PRENAJATÉ Atraktívny 2i byt v novostavbe Záhradné Vily s možnosťou ubytovania psíka
Cena:
550,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Dúbravka
Ulica: Ulica Martina Granca
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 60 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 212
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ak hľadáte zdravé bývanie v dotyku prírody a zároveň požadujete kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do centra, ste na správnom mieste. Sunnyreal ponúka na prenájom atraktívny 2-izbový byt v obľúbenej novostavbe developerského projektu Záhradné Vily, ktorý sa nachádza v tichej lokalite priamo pod lesom v Dúbravke na ulici Martina Granca.

Byt, ktorý sa nachádza na 2. poschodí bytového domu osloví každého, hneď ako do neho vstúpi, je príjemne a nadčasovo zariadený.

Interiér ponúka plochu 56 m2 + 4m2 balkón a má praktické dispozičné riešenie.

V priestrannej chodbe je šatníková skriňa na mieru s dostatkom úložného priestoru. Z chodby sa vchádza do nepriechodnej spálne, kúpeľne a samostatnej toalety, kde dominujú pútavé farebné kombinácie. Obývacia časť je spojená s modernou plne vybavenou kuchyňou. Určite vás zaujme balkón, na ktorom môžete stráviť príjemné chvíle pri rannej káve či večernom posedení s pekným výhľadom. K dispozícii ja aj samostatná pivničná kobka.

Tento byt je ideálny pre dvojicu, ktorá hľadá bývanie v obľúbenej mestskej časti.

Cena prenájmu je 550 €/mesiac + energie 100 €.
Provízia pre RK 300 €.

Záhradné mesto je ten správny názov pre túto lokalitu, ktorá ponúka všetko potrebné na pohodlné mestské bývanie. Priamo na ulici Martina Granca sa nachádza kaviareň, služby, pošta, lekáreň. Pre najmenších je tu detské ihrisko. V blízkosti je MHD, električka. Do známeho nákupného centra Bory Mall sa dostanete autom len za 5 minút.

V prípade záujmu ma kontaktujte 0950 893 977.

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.