Vyhľadávanie
V ponuke je 129 nehnuteľností.
PRENAJATÉ 2i byt s veľkou loggiou v novostavbe Pod Krásnou hôrkou
Cena:
500,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Ulica: Pod Krásnou hôrkou
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 66 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 209
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Pod Krásnou hôrkou, Kramáre, BA III (nad SZU, vedľa NÚSCH, bytový dom je situovaný medzi rodinnými domami, v krásnej prírode, UNB-Kramáre, 8min. chôdze, Patrónka, IBM, SAV 10min. chôdze, v okolí Kaufland, Tesco express, Železná studnička 10min.chôdze+cyklotrasy a nádherná príroda bratislavského lesoparku Partizánska lúka, ktorá vám ponúka plné vyžitie v prírode po celý rok, najbližšia zastávka MHD Nemocnica Kramáre, pod SZU alebo NÚSCH vedľa Národného ústavu srdcových chorôb, resp. Patrónka, odkiaľ sa ľahko a rýchlo dopravíte do celého mesta.

Úžitková plocha: 66 m2 (byt 54 m2, komora 5 m2, loggia 7 m2)
Poschodie: 2 NP (pocitovo 4 NP, pod bytom je byt + 2 NP garážových státí)
Plastové okná, dlažba, plávajúce podlahy, interiérové dvere, žalúzie, sieťky proti hmyzu, bezpečnostné dvere.

Popis: vstupná chodba, spálňa, priestranná kúpeľňa s WC, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenským kútom s dostatočným úložným priestorom v tvare L, komora oproti bytu a loggia z obývačky. Byt je kompletne zariadený.
Do domu vstupujete suchou nohou, priamo z nadzemného 2 - podlažného parkoviska. K bezpečnostným prvkom patria aj vchodové bezpečnostné dvere, ktorými vchádzate priamo do priestrannej vstupnej haly, kde je 2 x šatníková skriňa s nadstavcom, vešiak na kabáty a botník. V byte je priestranná kúpeľňa s WC vybavená komfortnou vaňou a rebrinovým radiátorom, k dispozícii je úložný priestor na uteráky aj čistiace prostriedky a automatická práčka.
Obývacia izba je vybavená 2 x komfortnou sedačkou, konferenčným stolíkom, stolíkom pod TV, stojanovou lampou a TV (uhlopriečka 107 cm). Vstup na loggiu (7 m2) je z obývačky. Loggia je dostatočne priestranná, pozdĺž celej obývacej izby, s výhľadom na krásnu prírodu, vybavená sedením.
Spálňa je vybavená dvoma šatníkovými skriňami s nadstavcom, písacím stolíkom so stoličkou, veľkou 8-zásuvkovou komodou, manželskou posteľou 180 x 200 cm s komfortnými matracmi a úložným priestorom, nočnými stolíkmi.
Kuchyňa je súčasťou otvorenej dispozície s obývacou izbou. Vybavená je kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi: rúrou na pečenie, sklo keramickou varnou doskou, umývačkou riadu a digestor, súčasťou vybavenia kuchyne je aj chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, rychlovarná kanvica a presso kávovar AEG, tiež jedálensky stôl so stoličkami pre 4 osoby + dekorácie.
K bytu patrí aj priestranná komora s rozlohou 5 m2, ktorá je využiteľná pre uskladnenie potravín, bicyklov, elektrickej kolobezky, atď., je situovaná na poschodí, hneď oproti bytu. K bytu prináleží aj 1 vnútorné parkovacie státie v nadzemnej uzamknutej garáži. Každé poschodie má samostatne uzamknutú chodbu pre zvýšenie bezpečnosti užívateľov bytov.

Cena prenájmu je 500 € + energie 150 € + 50 vnútorné parkovacie státie.
Provízia pre RK 300 €.

V prípade, že sa vám byt páči, kontaktujte ma 0950 893 977, rada vám ho ukážem.

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.