Vyhľadávanie
V ponuke je 131 nehnuteľností.
PREDANÉ Drevenice v srdci čarovnej prírody
Cena:
259 000,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žarnovica
Obec: Horné Hámre
Kategória: Chaty a rekreačné objekty
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 100 m2
Plocha pozemku: 3000 m2
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 189
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Existuje veľa miest, ktoré sú krásne a sú ako stvorené pre rekreáciu. A práve drevenice v takomto prostredí mám v ponuke. Miesto, kde vám dušu zaplaví pocit ničím nerušeného pokoja, miesto, kde budete mať malý súkromný raj na Zemi. Nachádza sa nad obcou Horné Hámre, ktorá je vstupnou bránou do Kľakovskej doliny.

Na rozsiahlom 30 árovom pozemku v tichom prostredí pod lesom sa nachádzajú dve drevenice, ktoré sú od seba vzdialené 80 m. Sú komplet zariadené a obývateľné počas celého roka.
Väčšia má rozlohu cca 100 m2.... na prízemí je obývacia miestnosť s krbom a rozkladacou pohovkou, komplet vybavená kuchyňa, originálne drevené jedálenské sedenie, spálňa s prístelkou televízorom a kúpeľňa s toaletou. Na poschodí sú dve dvojlôžkové spálne oddelené chodbou a samostatná toaleta.
Menšia má rozlohu 26 m2.... obývacia miestnosť s pohovkou a pecou, kuchynský kút, dvojlôžková spálňa a kúpeľňa s toaletou. Posedieť si môžete na terase kde výhľady, atraktívne obrazy prírodnej scenérie a kľudná atmosféra vytvoria pre majiteľa miesto maximálneho relaxu.

Okolie ponúka mnohé možností na turistiku, rôzne atrakcie, kúpanie či zimné lyžovanie. Obľúbená a vyhľadávaná Banská Štiavnica je len 25 km od tohoto miesta v lone čarovnej prírody.

Cena Drevenice je 259 000eur + provízia pre RK. V prípade, že vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma 0950 893 977.

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.