Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PRENAJATÉ Moderný 3i byt v historickej lokalite – unikátna kombinácia
Cena:
900,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Baštová
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 68 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 164
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na prenájom 3i byt v srdci Bratislavy, ktorý sa nachádza na pešej zóne v Starom meste na Baštovej ulici v bezprostrednej blízkosti známej Michalskej veže. Byt je na 2. poschodí s výťahom a má výborné dispozičné riešenie o rozlohe 68 m2 interiéru ku ktorému patrí aj balkón.

Byt pozostáva z dvoch oddelených spální, obývacej izby s komplet zariadenou kuchyňou, kúpeľne a samostatnej toalety. Všetko v nadčasovom dizajne a harmónii farieb.

Už pri vstupe do bytu budete mať emóciu, ktorá Vám napovie, že práve táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás, nehnuteľnosť, kde sa budete cítiť výborne.

Parkovanie nie je možné, možné je buď v súkromných garážach alebo v okolitých uliciach ako Zámocká, Svoradova, Palárikova, nám SNP.

Ako benefit bytu je možnosť ubytovania aj malého socializovaného psíka, či iné malé zvieratko.

Lokalita je jedna z najdôležitejších kritérií pri výbere nehnuteľnosti na bývanie, pokiaľ sa vám páči bývanie v Starom meste, tak pri tejto ponuke je skutočne výnimočná.

Cena nájmu bytu vrátane energií, TV a wifi je 900 eur.

Ak vás nehnuteľnosť zaujala a chcete si vyskúšať bývania v tomto lukratívnom byte vo výbornej lokalite s krásnymi výhľadmi v centre, prosím kontaktujte ma 0950 893 977.

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.