Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PRENAJATÉ Úplne novučký 2i byt hľadá svojho prvého obyvateľa
Cena:
500,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Sputniková
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 60 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 161
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ak máte radi všetko nové, ste na správnom mieste.
Ponúkam na prenájom moderne zariadený 2i byt v Ružinove pri parku Ostredky.

Byt v novostavbe na Sputnikovej 11, vysoká kvalita použitých materiálov, nadštandardné zariadenie, vzdušnosť charakterizujú túto nehnuteľnosť a bytu dávajú pocit exkluzivity, súkromia a vlastného domova. Už pri vstupe do bytu budete mať emóciu, ktorá Vám napovie, že práve táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás, nehnuteľnosť, kde sa budete cítiť výborne.

Priestranný interiér má 60 m2 a loggu o veľkosti 4,2 m2. Nachádza sa na 3. poschodí s výťahom a je orientovaný do vnútorného átria bytového domu na západ a do uzavretej záhrady pre rezidentov projektu na východ.

Byt pozostáva z obývacej izby prepojenej s modernou kuchyňou a jedálenskou časťou, z ktorej je možné vyjsť na loggiu. Spálňa je priestranná s možnosťou vytvorenia priestoru pre v súčasnosti často využívaný home office. Kúpeľňa a samostatná toaleta je v príjemnom dizajne a farebnom prevedení. Benefitom je veľký úložný priestor vo vstavaných skriniach zhotovených na mieru v chodbe aj spálni. Na oknách sú inštalované elektrické žalúzie, byt ma rekuperáciu.

Byt sa prenajíma komplet zariadený (TV, el.sporák, indukčná varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu - všetko kvalitné vstavané spotrebiče v kuchyni + videovrátnik, manželská posteľ, značková kožená sedačka) ... len sa nasťahovať.

K bytu prislúcha pivničná kobka.

Tento byt je ideálny pre dvojicu, ktorá hľadá bývanie v obľúbenej mestskej časti. Výhodou bytu je okamžité bývanie v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí. Vďaka MHD zastávke za bytovým domom a ideálnemu napojeniu na Trnavskú cestu je dostupnosť do centra mesta či na obchvat otázkou niekoľkých minút. V pešej dostupnosti sa nachádzajú potraviny (Starý Otec, Terno, večierka Malina), reštaurácia, cukráreň, školy, škôlky a obľúbený park Ostredky s množstvom zelene a priestorom pre oddych a relax.

Cena prenájmu je 500 € + energie 150 €. K dispozícii je aj možnosť prenájmu vnútorného parkovacieho miesta za 50 €.
Provízia pre RK 300 €.

V prípade, že sa vám zapáčil tento nový doteraz nikým neobývaný byt, kontaktujte ma 0950 893 977 a rada vám ho ukážem.

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.