Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PREDANÉ Predaj nového 2i bytu v obľúbenej lokalite na Rustaveliho v Rači
Cena:
171 500,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Rača
Ulica: Rustaveliho
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 55 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 113
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj byt s výbornou atmosférou, v ktorom sa budete ihneď cítiť ako doma. Je príjemný, moderne a zároveň útulne zariadený. Nachádza sa v novostavbe Radničné námestie v obľúbenej bratislavskej mestskej časti Rača.

Byt má výmeru 48 m2 s praktickým a zaujímavým dispozičným riešením k nemu prislúchajúca Loggia má rozlohu 7,3 m2. Nachádza sa na 6. poschodí zo 7 poschodí s výťahom. Je orientovaný na východ, vďaka čomu dopoludnia slnečné lúče presvetľujú priestor celého bytu a dodávajú mu energiu.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby s odkladacím priestorom, ktorá nadväzuje na centrálnu časť obývačky a kuchyne. Z obývacej izby je výstup na loggiu, ktorá je dostupná aj zo spálne. Je ako stvorená na príjemné posedenie pri káve, nakoľko je orientovaná do vnútorného bloku bytového domu s pekným výhľadom na časť Bratislavy.

Spálňa tiež prekvapí príjemnou atmosférou a dostatkom úložných priestorov.

V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút, toaleta je samostatná.

K dispozícii je vlastný sklad v suteréne domu.

Benefitom je aj podzemná bezbariérová garáž, z ktorej sa do bytového domu dostanete suchou nohou.

Výhodou bytu je vyhľadávaná lokalita v tesnej blízkosti malokarpatskej prírody a malebných vinohradov, v susedstve parku, kvalitná dopravná napojenosť a okamžité bývanie bez nutnosti ďalších investícii…výborné mestské bývanie.

V blízkosti bytu je zastávka električky a autobusov MHD, byt je ideálne dostupný za pár minút z diaľnice, resp. mestského obchvatu, cez cestu je hypermarket, športové stredisko i nákupné centrum a samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť.

Cena bytu je 171 500 eur a cena vnútorného parkovacieho státia je 11 500 eur.

V prípade, že vás ponuka zaujala, zavolajte mi 0950 893 977, rada vám ho ukážem.

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.