Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PRENAJATÉ Exkluzívny 4-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite, ktorý svojim dizajnom vyčnieva.
Cena:
1 800,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Ulica: Na pažiti
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 155 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 110
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na prenájom 4-izbový exkluzívny byt s výborným dispozičným riešením o rozlohe 137 m2 interiéru a k tomu 18 m2 balkónov.

Vzdušnosť, svetlosť, moderný nadčasový dizajn, osobitá elegancia na vysokej úrovni, to sú atribúty, ktoré charakterizujú túto nehnuteľnosť.

Ak máte radi výnimočnosť a luxus už pri vstupe do bytu budete mať emóciu, ktorá Vám napovie, že práve táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás, nehnuteľnosť, kde sa budete cítiť výborne.

Majiteľka si byt zariaďovala pre seba, do posledného detailu všetko premyslela a s precíznym zmyslom pre dizajn zariadila celý byt na mieru. Všade sú použité nadštandardné materiály, značkové spotrebiče vysokej kvality a najmodernejšie technológie.

Byt sa nachádza na 2. poschodí. Z chodby vstupujete do obývačky prepojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, ktoré sú dominantou. Veľkometrážne okná obývacej izby umožňujú impozantný výhľad na panorámu mesta.

Byt disponuje dvoma samostatnými kúpeľňami, ktoré sú opäť v nadštandardnom prevedení plné harmónie farieb a vzájomne sa doplňujúceho zariadenia. V jednej sa nachádza samostatne stojaca vaňa a v druhej sprchový kút.

2 samostatné izby sú orientované do vnútrobloku. Cez presklenú stenu spálne sa ponúka atraktívny pohľad na Bratislavu.

Osvetlenie a lustre v celom byte sú jedným slovom, dokonalé. Ak chcete, svetlo zapnete napríklad aj z príjazdovej cesty cez aplikáciu vášho mobilu.

V horúce letné dni zabezpečí príjemný pocit pri užívaní nehnuteľností klimatizácia a v podvečer posedenie na balkóne pri pohári vína s výhľadom.

K bytu prislúcha parkovacie státie v suteréne bytového domu.

Cena nájmu bytu vrátane garážového státia je 1 800 eur + spotreba energií.

Pokiaľ vás nehnuteľnosť zaujala a chcete si vyskúšať bývania v tomto lukratívnom byte vo výbornej lokalite s krásnymi výhľadmi a blízkosťou centra, prosím kontaktujte ma. Rada Vám nehnuteľnosť predstavím.

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.