Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PREDANÉ Veľkorysý 3i byt v objatí zelene s loggiou 39 m2.
Cena:
330 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Ulica: Sliačska
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 106 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 98
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Bývanie v dotyku prírody, moderný štýl, výborná dispozícia a k tomu veľká loggia, dobrá lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou a pohodlné parkovanie...ak sú toto parametre, ktoré by Vaše nové bývanie malo spĺňať, potom práve táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás.

Ponúkam na predaj 3-izbový byt na Sliačskej ulici s plochou 106 m2 plus plocha loggie 39 m2. Dispozícia celého bytu je zaujímavá a je premyslená tak, aby praktickosť i komfort jeho užívania boli na najvyššej úrovni.

Veľkorysá loggia lemuje celý byt, vychádza sa na ňu z obývačky, kuchyne, spálne aj kúpeľne. Emóciu z príjemného posedenia pri večeri či rannej káve umocňuje zeleň, ktorá vo vás vyvolá dojem, že sa nachádzate niekde v prírode na vidieku a nie v srdci rušného mesta.
Východo-západná orientácia bytu zaručuje dostatok slnka a vzdušnosti, čo prispieva ku kvalite tohoto bývania.

Z priestrannej chodby sa dostanete vľavo do modernej spálne a presvetlenej detskej izby. Vpravo vstupujete do nadštandardne zariadenej kúpeľne, ktorá je navrhnutá tak, aby potešila priaznivcov vane aj sprchového kúta. Nájdete tu obe možnosti. V kúpeľni sa nachádza toaleta, ale v byte je aj samostatná druhá.

Ďalej z chodby pokračujeme do centrálnej časti, kde sa nachádza kuchyňa, jedálenská časť a obývačka v modernom, oku lahodiacom dizajne. Obývačka je tiež úplne zariadená, nechýba pohodlná sedačka a na mieru vyrobený nábytok pre televízor a doplnky.

Pred lúčmi letného slnka a teplotou v celom byte chránia žalúzie a klimatizácia.

Pre tých, ktorí majú radi poriadok mám dobrú správu. Byt disponuje veľkou vstavanou skriňou v spálni, samostatným šatníkom, samostatnou komorou a v suteréne pivničnou kobkou.

Parkovanie je zabezpečené parkovacím státím v podzemnej garáži, z ktorej sa do bytového domu dostanete suchou nohou. K dispozícii sú 2 parkovacie státia, ktoré je možné dokúpiť v cene 15 000 eur/parkovacie státie.

Je to nehnuteľnosť, ktorá určite osloví...


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.