Vyhľadávanie
V ponuke je 129 nehnuteľností.
PREDANÉ 3-izbový byt pre pokojné bývanie v Hamuliakove
Cena:
145 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Hamuliakovo
Ulica: Rezavková
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 77 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 85
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Obyvatelia nehnuteľností v rezidenčnom projekte Rivierapark v Hamuliakove majú vysnívané bývanie. Našli tu oddych, šport, relax, kompletnú občiansku vybavenosť…súlad medzi modernou uponáhlanou dobou a prírodou. Pokojná atmosféra tejto lokality je dobrou odmenou po pracovnom týždni pre každého, kto dochádza hlavne do Bratislavy vzdialenej len 21 km.

A práve tu Vám sunnyreal ponúka v bytovom dome s originálnym charakterom s tromi nadzemnými podlažiami 3-izbový byt, kde nový majiteľ určite nájde dostatok súkromia.

Byt má príťažlivý dizajn a funkčnú dispozíciu s rozlohou 67,4 m2.

Pozostáva zo vstupnej chodby, útulnej spálne, detskej izbičky, moderne na mieru vyrobenej kuchyne s prepojenou obyvačkou, samostatnej toalety a kúpelne. Všetko v príjemných farbách.

Dostatok úložného priestoru poskytujú vstavané skrine a samostatná technická miestnosť. Veľké okná a výhľady na okolitú prírodu dodávajú celému interiéru veľa pozitívnej energie. Po celej šírke bytu je loggia s rozlohou 9,4 m2 na ktorej si môžete vychutnať rannú kávu či príjemnú večeru.

K tomuto bytu patria dve vyhradené vonkajšie parkovacie státia pred bytovým domom.

V obci je dobrá občianska vybavenosť: potraviny, pošta, lekár, škola, škôlka, detské ihriská, reštaurácie, kaviarne… Obrovská vodná nádrž Gabčíkovo ponúka bohaté možnosti pre priaznivcov vodných športov. Člnkovanie, jachting, windsurfing, watercraft - vodné skútre, paragliding za člnom, športový rybolov. Po hrádzi vedie medzinárodná cyklistická trasa z Passau na juh Európy. A pre športovcov sa tu nachádza aj hokejová a squashová hala. Skutočne veľa možností na výber…Ideálne miesto pre život, ak netúžite bývať priamo v meste.

Kompletný proces kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania prostredníctvom exkluzívneho finančného špecialistu zabezpečuje sunnyreal. Všetko prebieha plynule a bez starosti, komfort a spokojnosť klienta - kupujúceho je našou prioritou.

V prípade, že Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať, rada sa s vami stretnem a poskytnem detailnejšie informácie. ✆ 0950 893 977

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.