Vyhľadávanie
V ponuke je 131 nehnuteľností.
PREDANÉ 4-izbový byt s kanceláriou pre home office v žiadanej časti Petržalky
Cena:
249 500,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Pifflova
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 86 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 72
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Petržalka a obzvlášť predná časť Petržalky je veľmi žiadaná lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti sa nachádza obchodné centrum Aupark a dokonca aj historické centrum mesta. A práve tu Vám sunnyreal ponúka na predaj príjemný 4-izbový byt. Je ideálnou voľbou pre rodinu, ktorá hľadá pokojné bývanie v obľúbenej mestskej časti.

Byt sa nachádza na piatom poschodí v osemposchodovom bytovom dome. Jeho dispozícia s úžitkovou plochou 86 m2 je vyriešená veľmi rozumne a prakticky. Nachádza sa tu priestranná obývacia izba, kuchyňa, dve izby a samostatný šatník.

Kuchyňa je kompletne vybavená so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, vstavaná rúra s varnou doskou, umývačka riadu) a digestorom. Veľmi príjemným dojmom pôsobí aj detail preskleného zábradlia balkónu, na ktorý sa vychádza práve z kuchynskej časti.

Do kúpeľne a toalety sa vstupuje z chodby. Toaleta je samostatná a kúpeľňa poskytuje priestor pre práčku so sušičkou a vaňu.

Nesporným plusom tejto nehnuteľnosti je možnosť využitia jedného z priestorov na home office, vytvorenie kancelárie, ktorú si dnešná situácia vyžiadala a ukázala trend práce z domu aj do budúcna.

V teplých letných dňoch je príjemný pobyt zabezpečený klimatizáciou.

Vo fotogalérii sa nachádzajú aktuálne fotografie. Pre lepšiu predstavivosť možnosti zariadenia interiéru sa na konci vo fotogalérii nachádzajú aj vizualizácie. Ústredným dizajnovým motívom v nich je vzdušnosť, čisté línie, nadčasový štýl, ktorý je navrhnutý v príjemných nerušivých kombináciách farieb.

Kompletný proces kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania prostredníctvom exkluzívneho finančného špecialistu zabezpečuje sunnyreal. Všetko prebieha plynule a bez starosti, komfort a spokojnosť klienta - kupujúceho je našou prioritou.
V prípade, že Vás táto ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať rada sa s vami stretnem a poskytnem detailnejšie informácie. Kontakt: 0950 893 977


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.