Vyhľadávanie
V ponuke je 131 nehnuteľností.
2i byt v srdci čarovnej prírody
Cena:
50 000,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Revúca
Obec: Revúca
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 40 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 508
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Existuje veľa miest, ktoré sú krásne a sú ako stvorené pre rekreáciu. Národný park Muránska planina s divokou horskou krasovou krajinou a minimálnymi zásahmi človeka je jedno z nich. A práve tu mám v ponuke 2i byt. Miesto, kde sa budete stále vracať načerpať si energiu.

2i byt má praktické dispozičné riešenie s rozlohou 40,3 m2. Aktuálne je zariadený v pôvodnom štýle, samozrejme pre náročnejšieho klienta je možná modernizácia podľa vlastných predstáv.
Balkón k dispozícii nie je. Posedieť si môžete na terase kde výhľady, atraktívne obrazy prírodnej scenérie a kľudná atmosféra vytvoria pre majiteľa miesto maximálneho relaxu.

Okolie ponúka mnohé možností na turistiku, rôzne atrakcie, Rekreačný areál Predná Hora, kúpanie či zimné lyžovanie. Neďaleké mestečko Revúca v priebehu celého roka organizuje množstvo kultúrnych či spoločenských podujatí.


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.