Vyhľadávanie
V ponuke je 132 nehnuteľností.
PREDANÉ Veľkometrážny 1-izbový byt v projekte Nová Trnávka
Cena:
165 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Na Križovatkách
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 51 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 399
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj veľkometrážny 1-izbový byt s výbornou atmosférou, v ktorom sa ihneď budete cítiť ako doma. Je ideálny pre dvojicu, ktorá hľadá bývanie v obľúbenej mestskej časti ako štartovací byt ale aj pre investora, ktorý by byt prenajímal. Poloha v rámci rezidenčného projektu, dispozičné riešenie, vzdušnosť, priestranná loggia, charakterizujú túto nehnuteľnosť a bytu dávajú príjemný pocit súkromia a vlastného domova. Výhodou bytu je tiché prostredie v zástavbe rodinných domov v susedstve parku.

Byt má veľkorysú výmeru 51 m2 (42,8 m2je interiér, 6 m2 je loggia, 2,3 m2 kobka). Nachádza sa na 3. poschodí v 5 poschodovom bytovom dome s výťahom.

Pozostáva zo vstupnej chodby s odkladacím priestorom (na mieru vyrobený roldor), ktorá nadväzuje na centrálnu časť obývacej izby prepojenej s kuchyňou. Z izby je výstup na loggiu. Je ako stvorená na príjemné posedenie pri káve, nakoľko je orientovaná do zeleného vnútorného átria bytového domu.

Kúpelňa je vybavená kvalitnými materiálmi, ktoré sú veľmi vkusne zladené farebne aj tvarovo.

Na oknách sú inštalované elektrické žalúzie.

Veľkou výhodou je aj podzemná bezbariérová garáž, z ktorej sa do bytového domu dostanete suchou nohou. K bytu je možné ju prikúpiť za doplatok 15 000 eur.

V suteréne sa nachádza pivničná kobka.

Táto zaujímavá nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí. Vďaka MHD je dostupnosť do centra mesta či na obchvat otázkou niekoľkých minút. V pešej dostupnosti sa nachádzajú obchodné centrum Avion, potraviny, reštaurácia, cukráreň, školy, škôlky aj obľúbený park Ostredky s množstvom zelene a priestorom pre oddych.

V prípade, že Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať, rada sa s vami stretnem a poskytnem detailnejšie informácie. ✆ 0950 893 977



Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.