Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PREDANÉ Moderný dom s výbornou atmosférou
Cena:
595 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Pezinok
Obec: Pezinok
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 205 m2
Plocha pozemku: 678 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 391
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Pezinok ako malebné, moderné a dynamicky sa rozvíjajúce malokarpatské mesto s vinohradníckou tradíciou je lákavou lokalitou pre mnohých. Poskytuje pokojné bývanie a úplnú občiansku vybavenosť a zároveň je na skok od hlavného mesta. Ideálna kombinácia. A práve tu, v kľudnej a atraktívnej novovybudovanej štvrti rodinných domov lokality Pezinok-Cajla v objatí viníc ponúkam moderný, samostatne stojací rodinný dom, ktorý v aktuálnej ponuke miestnych nehnuteľností výrazne vyčnieva a vlastne nemá konkurenciu.

Vaša nehnuteľnosť vyniká nielen pocitom súkromia a bezpečnosti, ale už pri vstupe oceníte veľkorysý priestor v modernom dizajne.
Dispozícia domu je prakticky rozdelená na súkromnú, nočnú časť a veľkometrážny priestor pre komfortný spoločný rodinný život. Majitelia si dom navrhli pre svoju rodinu a pre seba, všetko je na základe skúseností do detailu premyslené a to s osobitou eleganciou. Život však priniesol zmenu a tak je dnes nehnuteľnosť na predaj.

Nočnú časť, ktorá sa nachádza v ľavej polovici domu prepája priestranná chodba. Je v nej dostatok miesta napríklad na prezentáciu umeleckých diel, možno zbierok nového majiteľa. Sú tu dve detské izby, kúpeľňa a priestranná spálňa s vlastnou kúpeľňou a samostatným šatníkom.

Dennú, centrálnu časť tvorí krásny priestor obývacej izby prepojenej s kuchyňou, jedálenskou časťou a uzavretá zimná záhrada. Veľkoformátové hliníkové okná dom doslova spájajú s exteriérom. Z pohodlného sedenia v obývacej izbe má majiteľ možnosť pozorovať scenériu každého ročného obdobia často aj s bohatou faunou susediaceho lesíka a v pozadí svahy Karpát.

Technická časť domu a tretia kúpeľňa je v dosahu dennej časti, v zadnom trakte budovy.

Nehnuteľnosť sa predáva v štádiu, kedy máte všetko náročné za sebou, kedy máte možnosť dozariadiť dom podľa svojich predstáv a kritérií a korunovať ho tak jedinečnosťou vašej individuality a kreativity. Pokiaľ sa chcete vyhnúť zdĺhavému procesu riešenia projektov, vybavovania povolení, zháňaní stavebných firiem či remeselníkov, je táto nehnuteľnosť ako stvorená pre vás.

Nový majiteľ aj v plynovej kríze môže byť bez obáv, kúrenie je elektrické a náklady na prevádzku domu sú nízke (150 eur).

Pozemok, na ktorom je dom postavený, sa nachádza na konci ulice a bezprostredne susedí s priľahlým lesíkom. Záhrada má príjemných 400 m2 a v nadväznosti na okolitú zeleň navodzuje dojem intenzívneho dotyku s prírodou. Záhrada má svoj potenciál vytvoriť oázu pokoja pre nového majiteľa. Je tu predpripravený priestor na vybudovanie moderného bazénu, benefitom je vlastná studňa, ktorú nový majiteľ isto ocení pri starostlivosti o svoj kúsok raja.

Pred domom sa nachádzajú dve parkovacie miesta.

V prípade záujmu, ma prosím kontaktujte na 0950 893 977, s radosťou vám túto nehnuteľnosť predstavím osobne.



Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.