Vyhľadávanie
V ponuke je 131 nehnuteľností.
PRENAJATÉ Príjemný 2i byt oproti Dulovmu námestiu
Cena:
500,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 60 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 371
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Je pre vás benefitom pešia dostupnosť uličiek Starého Mesta a obľúbená lokalita Dulovho námestia? Ak áno, vyberte si bývanie v 2i byte na Košickej ulici. V ponuke Sunnyreal je staromestský 2i byt, ktorý sa nachádza presne oproti Dulovmu námestiu.

Dispozičné riešenie bytu je veľmi praktické s rozlohou 60 m2 a dvomi samostatnými loggiami. Jedna je orientovaná do tichého vnútro-bloku plného zelene, čo vám pri rannej káve v letnom období dodá energiu a druhá smerom na Dulovo námestie, kde tiež zeleň nechýba.

Byt pozostáva z 2 nepriechodných izieb, kuchyne, komory, priestrannej chodby, kúpeľne a samostatnej toalety. V spálni je manželská posteľ a veľká vstavaná skriňa. V obývačke je sedacia súprava, písací stôl, TV. Kuchyňa je so zabudovaným sporákom, elektrickou trúbou, mikrovlnnou rúrou a veľkou chladničkou, ktorá sa nachádza v priľahlej komore.

Nad bytom je už iba neobývané podkrovie, takže pokojné bývanie je zaručené a nachádza sa na štvrtom poschodí v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou: autobusová stanica, potraviny, pošta, banka, reštaurácie, MHD či trhovisko Miletičova.

Byt je zrekonštruovaný a kompletne zariadený stačí sa len nasťahovať a užívať si výhody, ktoré ponúka. K dispozícii od 1.9.2022.

Cena prenájmu je 500€/mesiac + 170€/mesiac za energie a internet.
Provízia pre RK je 350€.

V prípade, že vás ponuka zaujala som k dispozícii 0950 893 977.

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.