Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PREDANÉ Moderný 3i byt s loggiou na 27. poschodí v novostavbe
Cena:
340 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Ulica Závodu Matador
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 91 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: áno
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 279
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Bývanie v novostavbe, moderný štýl, výborná dispozícia a k tomu veľká loggia, dobrá lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou a pohodlné parkovanie...ak sú toto parametre, ktoré by Vaše nové bývanie malo spĺňať, potom práve táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás.

Ponúkam na predaj 3-izbový byt na ulici Matador 4 v známej novostavbe Matadorka s plochou 79 m2 interiéru plus plocha loggie 9 m2 a balkóna 3m2. Dispozícia celého bytu je zaujímavá a je premyslená tak, aby praktickosť i komfort jeho užívania boli na najvyššej úrovni.

Príjemná loggia lemuje takmer celý byt, vychádza sa na ňu z obývacej izby a kuchyne. Emóciu z príjemného posedenia pri večeri či rannej káve umocňuje výhľad z 27 poschodia na všetky bratislavské dominanty - Kamzík, hrad, dóm sv. Martina, centrum a panorámu mesta...všetko ako na dlani.

Orientácia spálne, obývacej izby spojenej s kuchyňou je na severo-východ a izby na severo-západ. Pred teplotou letného slnka chráni v celom byte klimatizácia, čo prispieva ku kvalite tohoto bývania.

Z chodby sa dostanete vľavo do centrálnej časti, kde sa nachádza kuchyňa, jedálenská časť a obývacia izba v modernom, oku lahodiacom dizajne. Kuchyňa s jedálenskou časťou je komplet na mieru zariadená, nechýba pohodlná sedačka, nástenný televízor a doplnky.
Ďalej je tu komplet zariadená spálňa a samostatná izba s balkónom.
Vľavo vstupujete do nadštandardne zariadenej kúpeľne, ktorá je navrhnutá tak, aby potešila priaznivcov sprchového kúta. Toaleta je samostatná.

Pre tých, ktorí majú radi poriadok mám dobrú správu. Byt disponuje veľkou skriňou v spálni, samostatným šatníkom v chodbe a priestrannou murovanou pivnicou o rozlohe 6m2.

Parkovanie je zabezpečené parkovacím státím v podzemnej garáži, z ktorej sa do bytového domu dostanete suchou nohou. K dispozícii sú 2 parkovacie státia, ktoré je možné dokúpiť v cene 20 000 eur/parkovacie státie.

V bytovom komplexe sa nachádza strážna služba s kamerovým systémom, 4 rýchlovýťahy a relaxačná zóna pre rezidentov projektu so športoviskami a detským ihriskom.

Lokalita ako jedna z dôležitých kritérií pre výber bývania má všetko .... kompletná občianska vybavenosť, dopravná dostupnosť na všetky smery, obchody, centrum Aupark, železničná stanica, fitnes centrum, dunajská cyklistická cesta...

Veľkým benefitom je skutočnosť, že byt doteraz nebol nikým obývaný, je úplne nový vrátane zariadenia a už pri vstupe vo vás zanechá príjemný pocit.

Je to nehnuteľnosť, ktorá určite osloví...

Ak vás aj na diaľku táto výnimočná nehnuteľnosť zaujala, nech sa páči kontaktujte ma 0950 893 977, rada vám poskytnem detailnejšie informácie.


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.