Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PRENAJATÉ Priestranný 2i byt v blízkosti prírody
Cena:
500,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Lamač
Ulica: Na barine
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 61 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 142
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ak hľadáte bývanie v blízkosti prírody a zároveň požadujete kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do centra, ste na správnom mieste. Ponúkam na prenájom moderný, priestranný 2i byt s rozlohou 61m2 interiéru + 10,15 loggia v obľúbenej lokalite Lamač.

Byt sa nachádza sa na 3. poschodí zo 4. s výťahom a je orientovaný na juhovýchod. K dispozícii ja aj samostatná pivničná kobka s rozlohou 1,74 m2.

Byt:
Pozostáva zo vstupnej haly so vstavaným šatníkom, kuchyne prepojenej s obývačkou so vstupom na loggiu, samostatnej spálne so vstavaným šatníkom a so vstupom na loggiu, kúpeľne a samostatnej toalety. V kuchyni sa nachádza dizajnová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - varná indukčná platňa, digestor, elektrická rúra, mikrovlnná rúra s grilom, umývačka riadu a zabudovaná chladnička s mrazničkou.

Iné vybavenia:
Kvalitné plastové okná, laminátové podlahy s dekórom dreva, kvalitné dlažby a obklady, obrazová zástena s Alukompozitu v kuchyni, svetelné podsvietenie kuchynskej linky, kameninová obklad v obývačke, vstavaný šatníková skriňa v chodbe a v spálni, interiérové dvere Sapeli, bezpečnostné požiare oceľové dvere. Možnosť pripojenia internetu a KTV na optiku (Telekom). Ohrev vody a vykurovanie riadené v byte cez výmenník tepla, meraný odber. Ovládanie vykurovania je pomocou nástenného termostatu.

Bytový dom:
Jedná sa o 10 ročnú kvalitnú zateplenú tehlovú stavbu, skolaudovanú v roku 2010. V bytovom dome sa nachádza výťah pre 4 osoby. Prístup je bezbariérový. Okolie bytového domu je veľmi pekne upravené, je tu dostatočný počet vonkajších parkovacích miest. Za domom je potôčik a les.

Lokalita:
Lamač je výnimočná lokalita v bezprostrednej blízkosti prírody, lesa, ale aj kompletnej občianskej vybavenosti. Vhodná pre milovníkov turistiky, cykloturistiky a prechádzok. Neďaleko je futbalové ihrisko, detské ihriská a športová hala. Nachádzajú sa tu školy, škôlky, kaviarne, reštaurácie, obchody a obchodné stredisko Bory Mall, zdravotnícke zariadenia, pošta.

Tento byt je ideálny pre dvojicu, ktorá hľadá bývanie v obľúbenej mestskej časti.

Cena prenájmu je 500 €/mesiac + 150 € za energie.
Provízia pre RK 300 €

V prípade že vás ponuka zaujala rada vám zodpoviem ďalšie otázky 0950 893 977.

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.