Vyhľadávanie
V ponuke je 125 nehnuteľností.
PRENAJATÉ Moderný 2i byt v novostavbe s úplne novým zariadením
Cena:
650,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Lamač
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 47 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 141
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na prenájom krásny 2i byt s výborným dispozičným riešením o rozlohe 47m2 interiéru + 28m2 predzáhradky v novostavbe BORY HOME NOVÝ DVOR v Lamači.

Vzdušnosť, svetlosť, moderný nadčasový dizajn a vôňa nového bytu to sú atribúty, ktoré charakterizujú túto nehnuteľnosť. Už pri vstupe do bytu budete mať emóciu, ktorá Vám napovie, že práve táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás, nehnuteľnosť, kde sa budete cítiť výborne.

Byt má vstupnú chodbu so vstavanou skriňou, oddeleným WC a kúpeľnou s vaňou, spálňou a obývačkou prepojenou s kuchyňou. Z obývačky a spálne je možný výstup do predzáhradky s exteriérovým sedením. Orientácia bytu je JZ.

Byt sa prenajíma komplet zariadený, všetko je nové. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi: chladnička, mraznička, elektrická rúra, umývačka riadu, indukčná doska a mikrovlnná rúra. V obývacej izbe je sedačka, konferenčný stolík, televízny stolík s TV s uhlopriečkou 72 cm a pracovný stolík. Spálňa je zariadená vstavaným šatníkom na mieru, manželskou posteľou a nočnými stolíkmi. Samozrejmosťou je aj nová práčka so sušičkou.

K bytu prislúcha pivničná kobka 2,8 m2 a benefitom je aj vyhradené vonkajšie parkovacie miesto.

Nachádza sa v novej mestskej štvrti BORY. V okolí bytu je kompletná občianska vybavenosť, nákupné centrum Kaufland, BORY MALL, Hornbach , škôlka, pošta, klzisko, plaváreň, kiná, reštaurácie ... Bytový dom je situovaný v zelenom prostredí, spolu s detským ihriskom, grilom či cross fit ihriskom. Autobusová zastávka do centra mesta je pár minút od bytu. Lokalita ponúka výborné možnosti na relax : vychádzky , cykloturistiku.

V inzerovanom byte sa dokončujú práce na interiéri v zmysle vizualizácie priloženej v obrazovej časti.

Cena prenájmu 650 € vrátane energii, internetu, TV a parkovacieho miesta. Provízia pre RK 300 €.

Pokiaľ vás nehnuteľnosť zaujala a chcete si vyskúšať bývania v tomto byte, kontaktujte ma 0950 893 977.

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.