Vyhľadávanie
V ponuke je 132 nehnuteľností.
PRENAJATÉ 1i byt vo vyhľadávanej novostavbe EINPARK
Cena:
400,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Zadunajská cesta
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 37 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 132
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na prenájom krásny 1i byt s výborným dispozičným riešením o rozlohe 37 m2 (31 m2 interiér + 6 m2 balkón) v prémiovej novostavbe Einpark.

Tento rezidenčný projekt má nadčasovú architektúru a je vyhotovený v nadštandardnom prevedení známym renomovaným developerom. Objekt má vlastnú kotolňu, veľkoformátové kvalitné hliníkové okná s izolačným trojsklom na ktorých sú elektricky ovládané hliníkové vonkajšie žalúzie, 2 osobné a 1 nákladný výťah. Je zateplený minerálnou vlnou. Samozrejmosťou je moderné prevedenie spoločných priestorov a lobby, zelené vegetačné strechy, či bezpečnostná služba a kamerové systémy, ktoré sa tu nachádzajú.

Byt sa nachádza na 5. poschodí. Je orientovaný na západ do tichej strany mimo hlavnej cesty. Z chodby, kde sú vstavané skrine vstupujete do obývačky prepojenej s kuchyňou z ktorej je možné vojsť na balkón. Ďalej sa tu nachádza kúpeľňa s vaňou a toaletou. V byte je podlahové kúrenie ovládané termostatom a celý je vybavený chladením fancoilami.

Byt je plne zariadený (vstavané skrine, rozkladacia sedačka), kuchyňa so spotrebičmi (elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu), televízor, internet.

Vzdušnosť, svetlosť, moderný nadčasový dizajn, to sú atribúty, ktoré charakterizujú túto nehnuteľnosť. Už pri vstupe do bytu budete mať emóciu, ktorá Vám napovie, že práve táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás, nehnuteľnosť, kde sa budete cítiť výborne.

Lokalita je jedna z najdôležitejších kritérií pri výbere nehnuteľnosti na bývanie, pri tejto ponuke je skutočne výborná. Byt sa nachádza v blízkosti Auparku v pešej dostupnosti centra mesta, prednosťou je okrem kompletnej občianskej vybavenosti aj dostupnosť akejkoľvek formy dopravy pri dochádzaní za prácou, s priamym napojením na všetky dopravné ťahy mesta.

Cena prenájmu je 400 € + energie 150 €.
Provízia pre RK 300 €.

Pokiaľ vás nehnuteľnosť zaujala a chcete si vyskúšať bývania v tomto byte, kontaktujte ma 0950893 977. Rada Vám nehnuteľnosť predstavím.


Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.