Vyhľadávanie
V ponuke je 129 nehnuteľností.
PREDANÉ Rodinný dom takmer v centre Liptovského Mikuláša
Cena:
248 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Liptovský Mikuláš
Ulica: Kukučínova
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 191 m2
Plocha pozemku: 863 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 99
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Nízke, Západné a Vysoké Tatry, Chočské vrchy a Veľká Fatra, hory, ktoré obkolesujú jeden z najatraktívnejších regiónov Slovenska - Liptov. Myslím, že nemusím región plný krásnych scenérií a zaujímavostí nikomu predstavovať. A práve tu v srdci Liptova, priamo v Liptovskom Mikuláši, v kľudnej časti centra ponúkam na predaj veľký rodinný dom.

Lokalita je jedna z najdôležitejších kritérií pri výbere nehnuteľnosti a pri tejto ponuke je skutočne ideálna. Kukučínova ulica, kde sa dom nachádza je tichá s dobrými susedmi ... pešou chôdzou je to len pár minút do centra plného reštaurácií, kaviarní či cukrárničiek ... nákupných možností, úradov...

Dom je jednopodlažný podpivničený s podkrovím je vhodný na rekonštrukciu a modernizáciu podľa predstáv nového majiteľa. Zastavaná plocha domu 198,8 m2 a aktuálne sa v ňom nachádzajú tri samostatne bytové jednotky.
PRÍZEMIE: 3-izbový byt s úžitkovou plochou 82,9 m2 + terasa 9 m2 a 2-izbový byt s úžitkovou plochou 58,0 m2.
PODKROVIE: dvojizbový byt 35 m2 + balkón 6 m2.

Pozemok s rozlohou 863 m2 dáva domu ešte väčší potenciál na príjemné bývanie.

Kompletný proces kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania prostredníctvom exkluzívneho finančného špecialistu zabezpečuje sunnyreal. Všetko prebieha plynule a bez starosti, komfort a spokojnosť klienta – kupujúceho - je našou prioritou.

V prípade, že Vás táto ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať, rada sa s vami stretnem a poskytnem detailnejšie informácie. Kontakt: 0950 893 977.
Prosím nekontaktovať priamo majiteľov, k dispozícii mám komplet informácie.

Našim cieľom je predať Vašu nehnuteľnosť alebo nájsť Vám nový domov tak, aby ste boli spokojní. Dôvera každého klienta je pre nás zaväzujúca, preto individuálnym prístupom pre Vás robíme maximum. Vďaka viac, ako 20 ročným skúsenostiam vo svete realít a financií, novým technológiám a nášmu zodpovednému prístupu to vieme.

Maklér:

makler
Ing. Gabriela Miková
0950 893 977

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.